Γραμμή Παραγωγής

COLORLINK INDUSTRIAL CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

OEM / ODM

Καθοδηγημένοι από τις ουσιαστικές ανάγκες των πελατών, παρέχουμε τα προϊόντα και τις λύσεις στους πελάτες μας, επιμένουμε στη βελτιστοποίηση και την καινοτομία, δημιουργήστε συνεχώς τη μακροπρόθεσμη αξία για τους πελάτες μας, και προσπαθήστε να είστε μια ισχυρή ώθηση για τη ανάπτυξη επιχείρησης σας.
Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να προωθήσετε την πραγματοποίηση των ιδεών
Έχουμε εστιάσει στην ανάπτυξη και την παραγωγή της συσκευασίας των προϊόντων για 10 έτη, συμπεριλαμβανομένης της εύκαμπτης συσκευασίας (BOPP/VMPET/PE), αυτοκόλλητη ετικέτα, τσάντες εγγράφου, συσκευάζοντας κιβώτια, κιβώτια δώρων.

 

COLORLINK INDUSTRIAL CO.,LTD γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Τα νέα προϊόντα έναρξης γρήγορα, ενισχύουν την ικανότητα διανομής δικτύων, επωφελούνται του μεριδίου αγοράς, βελτιώνουν την ταχύτητα επανάληψης
Αποφύγετε τη συγκέντρωση υπερβολικού αποθέματος αγαθών, ποσοστό περιστροφής χρηματοδότησης αύξησης, έλεγχος επικερδώς, ανακουφίστε την πίεση κινδύνου αγοράς
Επιταχύνετε το συμπλήρωμα αγαθών, επιταχύνετε τα κεφάλαια ανακυκλώνοντας, ευκαιρία αγοράς ελέγχου, δίκτυο διανομής οργάνωσης γρήγορα.

Η διαδικασία παραγωγής και η υλική επιλογή είναι ισχυρές υποστηρίξεις για να ικανοποιήσουν τους πελάτες και να φέρουν τους που χρησιμοποιούν καλύτερα την εμπειρία. COLORPACK κατέχει τις επαγγελματικές τεχνικές και τους εξοπλισμούς για να αξιοποιήσει πλήρως τους πόρους. Η ομάδα Ε&Α σταθερά θεωρεί ότι το κόστος δεν μειώνεται από την αποταμίευση των πόρων αλλά το λογικό σχέδιο. Ολόκληρη η διαδικασία σχεδίου πρέπει να βελτιστοποιηθεί σύμφωνα με τη συνθήκη στην αγορά και το κόστος στόχων για να ελέγξει το χρόνο και τις υλικές δαπάνες αποτελεσματικά.